Kent lämnar Parksnäckan med flaggan i topp! Allting har sin tid! Allting har ett slut! Efter att ha varit en del av inventarierna på Parksnäckan sedan 1995 (först som ljudtekniker, sedan som ensam programproducent och sedan som ansvarig för hela anläggningen tillsammans med Kulturhjältarna och de senaste åren tillsammans med Parknöje AB, känner Kent att han inte har så mycket mer energi att ge.

Kent förklarar:
”Mina visioner, som jag lagt ner en enorm tid och möda på, blev till slut infriade! Så jag känner mig både nöjd, mätt och belåten. Kutym säger väl nu att jag borde tacka publik, samarbetspartners, sponsorer etc. Och det är ju självklart! Utan alla er så skulle inget ha varit möjligt. Så tack Men mest av allt tackar jag mig själv för att jag varit så duktig. 🙂(Krossa Jante).

Men jag måste ändå rikta ett särskilt tack till min vän och kollega Jimmy Bergwall som är den partner in crime som följt med mig längst och arbetat hårdast av oss alla”.

Läs hela artikeln på UNT