2022

 

18 December – Rock & Roll Christmas – Kulturoasen, Hågaby

Snart är det julafton! Och handen på hjärtat, visst kan alla dessa sliskiga jullåtar framkalla obehag och kräkreflexer? Det vill vi råda bot på genom att låta julklassiker få helt nya kostymer där sväng, energi, humor förenas med ösig Rock & Roll, Blues, Rockabilly och Rhythm & Blues. Man ska helt enkelt bli så glad att alla helgdepressioner lyser med sin frånvaro och att man i ren eufori går och köper en elgitarr till sig själv i julklapp.
Kent Wennman och hans energiska kvartett ger en julkonsert som definitivt saknar all respekt för stämningsfullt julmys och istället rockar loss i julklassiker signerade Chuck Berry, Elvis, Brenda Lee.
Midnatt råder och Rudolf med den röda mulen möter Run Rudolph Run, Blue Christmas och Merry Christmas Baby i en dansant och energisk julkonsert som garanterat får alla att gå därifrån med ett leende på läpparna och spring i fötterna.

2023

 

7 januari – Elvis Presley birthday concert, Kompassen, Enköping

Kent Wennman Rockabilly Kvartett & Band. Gästartist: Matte Lagerwall (från The Boppers) Konferencier: Jacke Sjödin
8 januari 2023 skulle Elvis Presley ha fyllt 87 år. Det vill vi på Kompassen uppmärksamma med en storslagen hyllning. Och vad faller sig mer naturligt än att än en gång bjuda in Kent Wennman och hans formidabla musiker? Ni som varit med på tidigare års Elvis Birthday Concerts förstår vad vi menar. Det svänger onödigt mycket! Och gästartist denna gång är ingen mindre än den levande legenden Matte Lagerwall från The Boppers. Och konferencier för kvällen är ingen mindre än Jacke Sjödin. Så räkna med många hjärtliga skratt, ös, sväng och nostalgi!

Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/e0cxt46n1b068nh/2023-01-07/elvis-presley-birthday-concert-2023

 

14 januari – Elvis presley birthday Party, KATALIN, Uppsala

Kent Wennman Rockabilly Kvartett & Band Gästartist: Jack Baymoore samt Matte Lagerwall (från The Boppers)
8 januari 2023 skulle Elvis Presley ha fyllt 87 år. Det vill vi på Katalin uppmärksamma med en storslagen hyllning. Av praktiska skäl gör vi det dock en vecka senare, 14 januari.

Showen kommer att gästas av två av landets riktiga tungviktare i rockabilly/Rock&Roll sammanhang, Jack Baymoore och Matte Lagerwall. Jack slog igenom internationellt med debutsingeln ”A-V8 Boogie” 1996 och har sedan dess varit Sveriges mest framgångsrika rockabillyartist med regelbundna turnéer i USA och Europa. Matte Lagerwall får nog betecknas som en levande legend. Som frontman i The Boppers och gitarrist i Jerry Williams band har han en givet plats i den svenska rockhistorien.

Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/aa5gymw06uryx90/2023-01-14/elvis-presley-birthday-party